Particulieren

Los bouwadvies adviseert bij particuliere bouwplannen op het gebied van: verbouwingen, renovatie uitbreidings- en nieuwbouwplannen duurzaam- , ecologisch- en organisch bouwen oplossen bouwkundige gebreken

In overleg met u wordt het advies op maat gemaakt.

Voorbeeld 1: U wilt de sanitaire ruimten in huis renoveren maar heeft geen tijd dit uit te voeren.
Los bouwadvies inventariseert uw wensen in kwaliteit en afwerking van de te renoveren ruimten, maakt hier een plan voor, laat dit door de meest geschikte partij uitvoeren en houdt hier controle op tot en met de oplevering.

Voorbeeld 2: U heeft een nieuw huis gekocht en wilt wat aan de indeling veranderen. Daarbij dienen de installaties aangepast te worden en wilt u isoleren. Uw budget is beperkt en u wilt het liefst alles zelf doen maar daarvoor ontbreekt u de tijd en de kennis.
Los bouwadvies helpt u bij het maken van de benodigde plannen door middel van tekenwerk, technische omschrijvingen en uitvoeringsplannen. Zo nodig wordt assistentie verleend bij het uitbesteden van deelopdrachten om u met genoegen de verbouwing te laten voltooien.

Voorbeeld 3: U woont naar tevredenheid maar u wilt uw hulpbehoevende vader in huis nemen zodat u hem kunt verzorgen. Daartoe wilt u uw woning uitbouwen en hiervoor geschikt maken.
Los bouwadvies maakt in overleg met u een stappenplan om tot het gewenste eindresultaat te komen. Uzelf voert met andere partijen dit plan uit.
Los bouwadvies kan hierin een begeleidende en controlerende rol spelen om de volledigheid te waarborgen.

Ook met nieuwbouw kan ik u van dienst zijn vanaf de initiatief fase tot en met de oplevering. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos in variatie. Schroom daarom niet contact met mij op te nemen voor een goed advies op maat.