Ontwikkeling gemeenschappelijke projecten / Collectieven

Los bouwadvies bemiddelt en assisteert bij het tot stand komen van gemeenschappelijke projecten. Hierbij kunt u denken aan individuen die als groep samen willen gaan wonen / werken in een gebouw. Deze groepen kan ik begeleiden in hun zoektocht naar geschikte onroerend goed objecten. Alsmede in het geschikt maken van deze objecten voor gebruik door deze groepen.

Een aantal voorbeelden van collectieve bouw of verbouw:

  1. Particulieren die in groepsverband samen willen wonen en werken in een voormalig kantoor- / kerkgebouw.
  2. Een groep mensen die een gebouw wil gaan bewonen met gemeenschappelijke voorzieningen aangepast aan ouderen met (beginnende) beperkingen. Een voormalig zieken- / bejaardenhuis kan hiervoor geschikt zijn.
  3. Groepen van wisselende samenstelling die op zoek zijn naar geschikte woonruimte al of niet gecombineerd met werkruimten voor een schappelijke prijs in bestaande- of nieuwbouw. Hierbij kan gekozen worden voor turnkey - alsmede casco bouw oplevering. Alle gebouwen met een goed casco in bestaande bebouwing kunnen hiervoor in aanmerking komen door middel van sloop / nieuwbouw.
Zowel individuen, groepen als onroerend goed partijen zijn uitgenodigd hun wensen kenbaar te maken zodat vraag en aanbod samengebracht kan worden.

Opdrachten kunnen de volgende deel onderwerpen bevatten:
Schroom niet contact met mij op te nemen zodat ik uw ideeƫn kan helpen verwezenlijken.